Archief Uitkijkpost
Archief Uitkijkpost Foto: Janneke Mars

Een kleine wijziging in de kermis planning

Algemeen

Het is weer kermis in het dorp! Tot en met zondag 3 juli staat de jaarlijkse kermis aan De Omloop.  

**Wijziging programma**
Met pakweg 20 attracties is de kermis in Heiloo toch gewoon één van de leukste kermissen in de regio. Voor alle leeftijden staat er iets moois. Als verrassing voor de kleinste kermisvriendjes is niet Bing, maar het nog altijd populaire figuur Marshall van Paw Patrol aanwezig voor een meet-and-greet. Marshall is op vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig.

Programma in het kort
Café de Wit organiseert dit jaar de kermis op de Heerenweg, misschien heb je de tent al gezien. Op vrijdag staan eerst The Cubs en daarna DJ Kowal buiten te spelen van 20.00 – 22.00 uur, in het café draaien The Cubs en Jelle V lekkere plaatjes.
Zaterdag komen de dj’s van Fijne Deuntjes met een saxofonist/trompettist lekkere zomerse dansmuziek draaien van 20.00 – 23.00 uur. Binnen staat dan natuurlijk als vanouds Paul Vlaar!
Zondag vanaf 16.00 uur gaat het helemaal los met buiten Bob en de Blue Band, Paul Vlaar sluit de kermis binnen af.

Betalen kun je met muntjes. Deze zijn te koop bij de muntwagens (gelieve met cash te betalen) die aan beide kanten van de tent staan. Muntjes over? Dan kunnen deze alléén op donderdag 7 en vrijdag 8 juli worden ingeleverd. De muntjes van vorige edities zijn dit jaar niet meer geldig. De horecagelegenheden zijn toegankelijk vanaf 18 jaar!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief