Afbeelding

Nog 1 week: Ik winkel in Heiloo en Koop lokaal &win!

Algemeen

HEILOO - Heeft u al een prijs gewonnen met de actie Ik winkel in Heiloo; Koop Lokaal & Win? Een boterkoek van Bakkerij Hoetjes, een Bloemenboeket van Bloemenhuis Monique, een specialbiertje bij Café de Wit, een tompouce bij HEMA of één van de andere leuke prijzen? Of wat dacht u van één van de hoofdprijzen zoals een cadeaubon t.w.v. €500 bij Van Os Mode, een montuur naar keuze van het merk Lindberg t.w.v. € 499 bij Zonneveld Optiek of een geheel verzorgde BBQ incl. kok voor 40 personen t.w.v. € 750 van Uw Slager ’t Loo en Uw Slager Het Hoekstuk. Kortom, maak kans op deze prachtige prijzen.

Maar hoe werkt het ook al weer? De actie Ik winkel in Heiloo; Koop Lokaal & Win is een actie van meer dan 50 winkels in Heiloo. Bij de deelnemende winkel/bedrijven ontvangt u bij aankoop van een product of dienst een voucher. Op deze voucher staat een code en deze code vult u in op de actiewebsite, die vernoemd staat op de voucher (zowel in naam als via een QR code).

Heeft u geen voucher gekregen? Alle deelnemers staan vermeld op de website www.uitkijkpost.nl. De actie loopt nog tot en met zaterdag 9 juli, dus doe nog snel mee.

Afbeelding
Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief