Afbeelding
Foto: Archief Uitkijkpost

Kermis in het dorp!

Algemeen

HEILOO - De kermis is weer in het dorp! Van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli staat de jaarlijkse kermis aan De Omloop. 

Met een aantal van pakweg 20 attracties is de kermis in Heiloo toch wel een van de leukste kermissen van de regio. Voor alle leeftijden staat er altijd iets moois. Als verrassing voor de kleine kermisvierders is de bij kinderen populaire figuur Marshall van Paw Patrol aanwezig voor een meet-and-greet. Marshall van Paw Patrol is op vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig.

Kermis in de tent
Café de Wit organiseert dit jaar de kermis op de Heerenweg, misschien heb je de tent al gezien. Woensdagavond om 00.00 werd er traditiegetrouw overgestapt ‘van glas naar plastic’, hèt teken dat de kermis echt van start gaat. Dit jaar is er toestemming van de gemeente en buurtbewoners om alle dagen buiten muziek te draaien. Op donderdag van 20.00 – 22.00 uur draait Jelle V 80’s, 90’s & 00’s buiten en staat binnen het feestduo Yvonne en Sjoerd die alle meezingers spelen, van Tina Turner en Aretha Franklin tot André Hazes en Tino Martin. Op vrijdag staan eerst The Cubs en daarna DJ Kowal buiten te spelen van 20.00 – 22.00 uur en in het café draaien The Cubs en Jelle V lekkere plaatjes. Zaterdag komen de dj’s van Fijne Deuntjes met een saxofonist/trompettist lekkere zomerse dansmuziek draaien van 20.00 – 23.00 uur. Binnen staat dan natuurlijk als vanouds Paul Vlaar! Zondag vanaf 16.00 uur gaat het helemaal los met buiten Bob en de Blue Band en sluit Paul Vlaar de kermis binnen af.

Let op: Ook dit jaar wordt er weer met muntjes gewerkt. Deze zijn te koop bij de muntwagens (gelieve met cash te betalen) die aan beide kanten van de tent staan. Mochten er munten over zijn, dan kunnen deze alléén op donderdag 7 en vrijdag 8 juli worden ingeleverd. Let op! De muntjes van vorige edities zijn dit jaar niet meer geldig. Helaas moeten de diverse horecagelegenheden voor toegang de minimale leeftijd van 18 jaar handhaven. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant