Afbeelding

Kunst en boekenmarkt naast Winkelcentrum t’ Loo

Algemeen


HEILOO - Zaterdag 25 juni 2022, is er een kunst- en boekenmarkt op het plein naast ‘t Loo. De ideale locatie voor dit evenement. Gratis entree. De markt is van 10:00 tot 17:00. Kunstenaars en boekhandelaren van uit het hele land, maar ook lokale artiesten, presenteren hun kunsten boeken. Antiquarische boeken, echte collectors items, of gewoon dat ene boek of kunstwerk wat je past. De markt valt samen met de Kunstparade Heiloo. Hierdoor kunt u uw marktbezoek combineren met een bezoek van bijvoorbeeld de exposities in de Witte kerk

Wat kunt U zoal verwachten op de Kunstmarkt? Schilderijen in alle kleuren en maten, abstract, modern, traditioneel maar ook zwart / wit, pentekeningen, sieraden van goud, zilver en titanium, keramiek in alle vormen en maten, textiele werkvormen en bronzen beelden zullen zeker niet ontbreken op de Kunstmarkt.

Ook Harmonieorkest Caecilia, zal met een kraam boeken aanwezig zijn. Combineer gezellig cultuur snuiven, met winkelen, een lekker terrasje of een bezoek aan de Kunstparade.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief