Afbeelding

Restaurant De Kamer sluit: keukenapparatuur, bar en kunst in online veiling

Algemeen

HEILOO - Restaurant De Kamer in Heiloo opende pas in 2018 haar deuren, maar doet ze nu definitief dicht. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt daarom geveild via het online platform van BVA Auctions. Onder meer de complete bar, meubilair van het merk Satelliet, La Marzocco espressomachines en kunst van Ron Moret verschijnen onder de digitale hamer. Meebieden kan tot 25 mei 2022, de veiling sluit om 19:00 uur.

Kunst en keukenapparatuur

De esthetische en robuuste inrichting van het restaurant was volgens BVA een ware eyecatcher. Goed nieuws voor wie zich altijd al zat te verlekkeren bij de mooie banken en stoelen van De Kamer: alles van dit restaurant wordt nu online geveild via het online platform van BVA Auctions.

“Naast het feit dat er kunst van Ron Moret tussen zit – zoals deze kolossale octopus van kunstenaar Ron Moret in de nok van het restaurant – is het inventaris van De Kamer in z’n geheel een kunstwerk”, meldt BVA. De robuuste uitstraling komt terug in het meubilair, verlichting, de decoratie en het servies. Veelal van bekende merken als Satelliet, Zensa en Vincent Sheppard.

Naast het interieur verschijnt ook de complete bar, marmeren tafels, keukenapparatuur, La Marzocco espressomachines (met koffie dispensers), een Rational combisteamer, een Baron friteuse, een fornuis en een grill onder de hamer. Maar er is meer. 

Over de veiling

De online veiling van de inventaris van restaurant De Kamer in Heiloo is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 25 mei 2022 sluit de veiling om 19:00 uur. 

Wil je de kavels eerst zien voor je gaat bieden? Op maandag 23 mei 2022 is er van 10:00 tot 12:00 een kijkdag. Adres: Kennemerstraatweg 103, 1851 BC in Heiloo.

Bron: De Restaurant Krant  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief