Archief Uitkijkpost
Archief Uitkijkpost

Avondvierdaagse Heiloo

Algemeen

HEILOO - Dinsdag 31 mei gaat de avondvierdaagse in Heiloo weer van start. Doe jij ook mee?

Elk jaar organiseert De Plaatselijke Wandelcommissie Heiloo de Avondvierdaagse in de gemeente Heiloo. Dit jaar begint het op dinsdag 31 mei en duurt het tot en met 3 juni. Of je nou meeloopt voor de gezelligheid of voor de medaille, dat maakt allemaal niet uit. De wandelcommissie organiseert de Avondvierdaagse met veel plezier. Helaas heeft dit voorgaande jaren niet zoals gewoonlijk door mogen gaan ivm corona. Maar dit jaar wordt het weer als van ouds.

Over de mooiste wandelpaden van Heiloo en directe omgeving wordt er per avond 5, 10 of 15 kilometer gewandeld tijdens de Avondvierdaagse van Heiloo. Elk jaar is de start en finish bij de St. Radboudschool, schoolplein aan de Breedelaan.

Elke avond van de Avondvierdaagse is er een  Heilooër muziekvereniging aanwezig om de wandelaars te verwelkomen op het schoolplein van de St. Radboudschool. Dit jaar zijn de meewerkende muziekverenigingen: Caecilia Heiloo, Eensgezindheid Heiloo en Fanfare Showband Heiloo. Ook regelt Wandelcommissie Heiloo catering. De ouderraad van de St. Radboudschool verzorgt bovendien iedere avond de verkoop van o.a. koffie, thee en ijs.

24 mei is de introductie avond voor de vrijwilligers die gaan helpen bij de Avondvierdaagse
30 mei is de inschrijfavond (19.00 t/m 20.00 uur) in de Radboudschool
31 mei is de nainschrijving (zonder extra kosten)
31 t/m 3 juni is de Avondvierdaagse Heiloo

Ga voor meer informatie naar: http://avondvierdaagseheiloo.nl/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief