Groep van Gezond Natuur Wandelen bij Egmond Binnen
Groep van Gezond Natuur Wandelen bij Egmond Binnen Foto: aangeleverde foto.

Gezond Natuur Wandelen Egmond Binnen weer van start!

26 jan, 09:52 Algemeen

EGMOND BINNEN - Overal in het land starten momenteel de wekelijkse wandelingen van Gezond Natuur Wandelen weer op. Van de overheid mogen we weer in groepen van wandelen, waarbij iedereen onderling 1,5 meter afstand houdt.

Meelopen? U bent van harte welkom!

In Egmond-Binnen worden de wekelijkse wandelingen per vrijdag 28 januari hervat. Iedere vrijdag om 10.00 uur vertrekt de groep vanaf dorpshuis De Schulp, Visweg 45 in Egmond-Binnen. De wandelingen zijn gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Gezond Natuur Wandelen

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo. Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Deelname is gratis. Na afloop is er gelegenheid om – nu nog op afstand – samen koffie of thee te drinken (niet gratis). Meer informatie: www.gezondnatuurwandelen.nl.

Deze aantrekkelijke en laagdrempelige wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en het leuk vinden om dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg kort iets over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. De natuurwandelingen volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen. Laat de lente maar komen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief