Archief Uitkijkpost
Archief Uitkijkpost Foto: David Wheeler

De binnen- en buiten sporten weer van start

18 jan, 18:48 Algemeen

HEILOO - Door de versoepelde coronamaatregelen zijn binnen- en buitensportlocaties weer geopend. Wedstrijden en trainingen onderling op de eigen club zijn toegestaan. Er gelden wel voorwaarden, onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Bij TPC Heiloo is hierdoor buiten en binnen tennissen en padellen weer toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen maximale groepsgrootte en er is geen eindtijd meer. Er kan doordeweeks tot 22.30 uur gespeeld worden.

Ook hockeyvereniging De Terriërs start langzaam weer op. Bij zaalhockey voor 18+ is een coronatoegangsbewijs daarbij verplicht (QR code). Er is geen publiek toegestaan op de club, op het terrein of in de zaal. Er zullen voor de jeugd onderlinge wedstrijden worden georganiseerd. Er kan weer door alle leden weer getraind worden.

Ook Ouderwets Gymmen georganiseerd door de buurtsportcoaches keert terug. Vanaf donderdag 20 januari organiseren zij vijf weken lang Ouderwets Gymmen. In deze weken wordt er in de gymzaal van De Springschans aan de Breedelaan 4 in Heiloo onder andere de volgende sporten beoefend: trefballen, apenkooien, klimmen en klauteren.

Bron: Beatfm

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief