Casper en Mats.
Casper en Mats. Foto: aangeleverd

Oma Onk Beeball Wijken Toernooi

17 jan, 13:23 Algemeen

HEILOO - Vanaf donderdagmiddag 20 januari 2022 start Double Stars met het gratis ‘Oma Onk Beeball Wijken Toernooi’, van 15.30 tot 16.30 uur in de gymzaal aan de Burenweg in Heiloo. 

Op de twee donderdagen in januari wordt er spelenderwijs geoefend op gooien (met zachte ballen), op vangen (met blote handen), op slaan (vanaf een paaltje) en op rennen (naar een honk).
De onderlinge wedstrijdjes tussen de diverse teams van 4 tot 6 kinderen per wijk (of buurt of straat) worden van 3 februari tot en met 24 maart gespeeld.

Double Stars heeft twee ervaren, enthousiaste en kindvriendelijke leden die dit vrijblijvende Beeball gebeuren gaan begeleiden, te weten Kayleigh van der Gulik en Gert-Paul (GP) van der Horst.
Samen zullen zij er een sportief, veilig en vrolijk toernooitje van maken. Plezier staat voorop, maar het is ook de bedoeling dat er door de kids wel een beetje bewogen en samengewerkt wordt.

Eind januari worden er wat ouders benaderd om hulpcoach te worden van een wijkteam rond hun enthousiaste zoontje en/of dochtertje. Daar is helemaal geen kennis van honkbal, softbal of Beeball voor nodig, hoor! Daar zijn Kayleigh en GP voor.

Het is voor de organisatie handig als kinderen van tevoren aangemeld worden. Spontaan een keertje binnenlopen is ook prima, maar het zou fijn zijn als vooraf een beetje duidelijk is hoeveel echte belangstelling er is. Aanmelding verplicht tot niets! Kinderen kunnen zo maar een keertje of een paar maal meedoen, maar ook aan alle circa 10 Beeball uurtjes binnen.

Voor aanmelding, vragen en nadere informatie over dit Beeball Wijkentoernooi, neem contact op met GP.
E-mail: gertpaulvanderhorst@doublestars.nl
Tel: 06-50969586 (bellen of appen is oké!)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief