Afbeelding
Foto: aangeleverd

Is Joke Bolten De Alleskunner?

29 dec, 15:32 Algemeen

HEILOO - Joke Bolten uit Heiloo is uit duizenden aanmeldingen geselecteerd om mee te doen aan het programma De Alleskunner van SBS6. 

Joke vertelt: “Ik zag op Facebook een oproep voorbij komen voor deelnemers voor De Alleskunners. Mijn man en ik kijken altijd al op België naar ‘Homo Universalis’ en De Alleskunner is daar een Nederlandse versie van. De programma’s zijn leuk om naar te kijken, want als je thuis in je stoel zit denk je altijd dat jij het beter kan.”

Spelletjes vindt Joke leuk, maar De Alleskunner is meer dan alleen spelletjes spelen. Het gaat ook om creatief zijn en vindingrijkheid. En dus dacht Joke: “Ik meld me aan en ik zie het wel. En ik heb tegen niemand iets gezegd.” Totdat Joke werd gebeld en een promotiefilmpje moest maken waarin ze zichzelf moest voorstellen. Een paar weken later ging de telefoon opnieuw en hoorde ze dat ze was geselecteerd!

”Het was een ervaring om nooit te vergeten. Gewoon spelletjes spelen en zorgen dat je niet de laatste wordt. Ook geweldig om een keer mee te maken hoe zo’n programma tot stand komt. Het is zo anders dan wat je thuis op de televisie ziet. Het was een mega avontuur en ik had het niet willen missen. Ik heb genoten van al die ervaringen,” aldus een enthousiaste Joke. 

De Alleskunner, vrijdag 7 januari op SBS6 om 20.30 uur. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief