Bob en Nienke van Zorgshop Heiloo.
Bob en Nienke van Zorgshop Heiloo. Foto: aangeleverd

Zorgshop Heiloo helpt u veilig de weg op Reparatie, onderhoud en verkoop van zorghulpmiddelen

Algemeen Bedrijf Belicht

Zorgshop Heiloo
De Oude Werf 58
1851 PW HEILOO
072-2100148
www.zorgshopheiloo.nl
info@zorgshopheiloo.nl

Goed nieuws voor Heilooërs die afhankelijk zijn of worden van een zorghulpmiddel: vanaf nu kunt u terecht bij Zorgshop Heiloo op industrieterrein De Oude Werf, lekker dichtbij dus. Zorgshop Heiloo is een regionaal verkoop- en servicepunt voor uw rollator, scootmobiel of rolstoel. “Wij staan voor snelle service en kwaliteit, en wij ontzorgen u graag door onze haal- en brengservice. Als de reparatie onverhoopt langer duurt dan is er de mogelijkheid tot vervangend vervoer,” aldus Bob Erkamp. De Zorgshop is dan wel regionaal en volledig onafhankelijk maar net als bij de grote spelers op de markt komen zorghulpmiddelen in aanmerking voor vergoedingen van uw verzekering.

Gauw de weg weer op met Bob
Bromshop Heiloo is al sinds 2011 dé scooterspecialist van Heiloo, gevestigd aan de Stationsweg. Menig Heilooër heeft hier zijn eerste scooter aangeschaft maar Bob was ook nooit de moeilijkste als er iemand de winkel binnenreed in een scootmobiel met een kapot kabeltje of met een rollator met een zachte band. Met liefde helpt hij u de weg weer op.

Bob speelde altijd al met het idee om zich daarnaast te specialiseren in zorghulpmiddelen, maar hij had het veel te druk met de scooters. In 2021 groeide de Bromshop uit zijn jasje en kreeg hij de kans om uit te breiden op industrieterrein De Oude Werf. Het idee van de Zorgshop borrelde nog altijd. “Ook omdat er steeds meer vraag kwam naar kleine reparaties of aanschafadvies van zorghulpmiddelen door de mensen die mij al wisten te vinden op de Stationsweg, besloot ik mijn Zorgshop-ideeën te verwezenlijken,” aldus Bob.

Rollators
In februari 2022 zal de showroom openen met verschillende nieuwe en gebruikte zorghulpmiddelen zoals rollators van Topro en scootmobielen van Kymco Healthcare. De Troja 5G is bijvoorbeeld een rollator die verkrijgbaar is in verschillende kleuren met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De lichtgewicht onder de rollators is de Pegasus, gemaakt van carbon en makkelijk opklapbaar. “Het is belangrijk om na te gaan op welke ondergrond de rollator intensief wordt gebruikt. Bij keien of kiezels zullen wij bijvoorbeeld luchtbanden adviseren in plaats van kunststofbanden,” aldus Nienke Erkamp, die uw contactpersoon in de Zorgshop zal zijn.

Scootmobielen
De aanschaf van een scootmobiel is persoonlijk: “Als je hem ook binnenshuis gebruikt is het belangrijk om een kleine draaicirkel te hebben. En als u van plan bent er langere stukken mee af te leggen dan letten we op een grotere actieradius, maar ook lengte en gewicht spelen een grote rol,” zo legt Nienke uit. Zaken waar je als leek niet snel aan denkt.

Zorgshop Heiloo staat voor u klaar
Voor Zorgshop Heiloo is kwaliteit een groot goed: “Als je afhankelijk bent van een fiets koop je ook een exemplaar van hoge kwaliteit, zo is dat ook met een zorghulpmiddel. Je gebruikt het iedere dag,” aldus Bob. De service gaat ver: denk maar aan de haal- en brengservice. Reparaties worden zo snel mogelijk gedaan, u bent immers afhankelijk van uw scootmobiel of rollator. Bij Zorgshop Heiloo heeft u één aanspreekpunt, de website is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen eruit komt en uiteraard krijgt u bij aanschaf van een nieuw zorghulpmiddel een uitgebreide instructie; wellicht komt er in de toekomst zelfs een testbaan in het pand. In februari 2022 opent de showroom maar tot die tijd kunt u altijd bellen of mailen voor vragen over zorghulpmiddelen of reparaties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief