De Bergense band Wies en de Liefde.
De Bergense band Wies en de Liefde. Foto: aangeleverd

Luisterconcert Wies en de Liefde

10 dec, 13:37 Algemeen

HEILOO - Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het een tour geboekt voor lokaal talent Wies en de Liefde op een aantal bijzondere plekken in Noord-Holland. De Cultuurkoepel in Heiloo mag hierbij natuurlijk niet ontbreken; op zondag 19 december staat de band hier dan ook op de planken. 

Wies en de Liefde is een band uit Bergen en een graag geziene gast in Victorie. Door corona werd de release van het debuutalbum ‘Zonderdagen’ en de releaseshow in Victorie destijds geannuleerd, maar de plaat komt er nu dan toch. Podium Victorie boekt er, naast een show in eigen pand, een mooie tour omheen. De muziek van Wies en de Liefde laat zich omschrijven als een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies haar pakkende liedjes, sterke teksten en vermogen om het publiek in haar greep te houden gaan voor een reeks magische shows zorgen! Op het gebied van talentontwikkeling ziet Victorie het als taak om talent uit de regio een podium te bieden en zichtbaar te maken voor de wereld. Een samenwerking met Wies en de Liefde in de vorm van een tour bleek een schot in de roos. ‘Zonderdagen’ wordt een luisterconcert dat de snelheid uit de tijd haalt, en de haast naast het leven legt; waarin het leven en de liefde kwetsbaar worden bezongen en bespeeld door Wies en haar Mannen. 

Wies en de Liefde, Cultuurkoepel Heiloo, zondag 19 december, aanvang 14:30 uur. Kaarten à € 14,50 zijn te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief