Van links naar rechts achter Hemma, Wendy en Myriam. De kinderen zijn v.l.n.r. Boet, Ruben, Jasmijn, Jur en Luuk.
Van links naar rechts achter Hemma, Wendy en Myriam. De kinderen zijn v.l.n.r. Boet, Ruben, Jasmijn, Jur en Luuk. Foto: aangeleverd

Inzamelingsactie kerstcadeaus voedselbank op herhaling

Algemeen

HEILOO - In 2020 organiseerden Hemma Honders, Wendy Koedijk en Myriam Koning een inzamelactie voor cadeautjes voor kinderen van gezinnen die een pakket afhalen bij de voedselbank. De actie was een succes en de dames konden heel wat cadeaus bij de voedselbank afleveren.

Omdat een cadeau met de feestdagen nog steeds niet voor elk kind vanzelfsprekend is, besloten Hemma, Wendy en Myriam de actie te herhalen. 

Hemma: “In samenspraak met de Voedselbank Alkmaar zouden wij ook dit jaar weer heel graag de kinderen van de gezinnen die een voedselpakket afhalen willen verrassen met een aantal kerstcadeaus.” Om de actie wat meer onder de aandacht te brengen, juist ook bij kinderen, is aan basisschool Meander gevraagd om mee te helpen bij de actie. “Dit jaar willen we vooral geld inzamelen zodat er gericht cadeautjes gekocht kunnen worden voor groepen kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie. Het gaat om ongeveer 230 kinderen,” vertelt Hemma. 

Doe jij ook mee?
Via onderstaande link  of QR-code kun je gemakkelijk doneren, zodat de dames gericht cadeaus kunnen kopen. Zij verzamelen cadeaus voor voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar.

 https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=u6_D-KPKSPOAUMUbXTpc7g

Je kunt ook een bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL31 RABO 0361 9859 40  t.n.v. H. Honders onder vermelding van ‘Voedselbankactie Heiloo’.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant