Indy-Louise (7) doneert haar voor Stichting Haarwens
Indy-Louise (7) doneert haar voor Stichting Haarwens Foto: aangeleverde foto.

Indy-Louise (7) doneert haar voor Stichting Haarwens

Algemeen

ALKMAAR - Het was een spannende week voor Indy-Louise. De afspraak om 35 cm haar (!) eraf te knippen en doneren en aan Stichting Haarwens stond gepland op 27 november, de avond ervoor was een persconferentie! Zou het doorgaan?

Indy-Louise was erg opgelucht dat de kapper gewoon zijn werk kon doen. Dus Indy ging met haar moeder in de regen naar de kapper. Het was toch wel even spannend, na twee jaar sparen en over nadenken. Er werden twee mooie vlechten gemaakt. Hoppa eraf - en het stond meteen al super stoer! P

ersoneel en klanten die aanwezig waren in de kapperszaak gingen spontaan applaudisseren. Indy-Louise was gelijk dolblij. “Nu loopt er een andere kindje met mijn haren rond!” Daarna werden de haren van Indy gewassen en kreeg ze van Bob het kapsel die ze graag wilde. Helemaal happy en super trots ging ze de dag daarna naar school en de vier mooie vlechten zijn zaterdag meteen met de post mee gegaan naar Stichting Haarwens!

“Hopelijk zijn er meer kinderen die dit willen doen voor andere!” Indy-Louise zei nog zondag: “Mama, ik ga mijn haren weer laten groeien en als ik 10 ben doe ik het nog een keertje!”

“Wat ben ik trots op mijn onbaatzuchtige dochter. Nog maar 7 jaar en nu al een positieve impact op iemand anders leven!” aldus de trotse moeder van Indy. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant