Poster 'Ik winkel in Heiloo' in de etalage van Zuss Women. (Foto: Lauryn de Haas)
Poster 'Ik winkel in Heiloo' in de etalage van Zuss Women. (Foto: Lauryn de Haas)

Ik winkel in Heiloo 2021 was een groot succes!

Algemeen

HEILOO -  Afgelopen maand vond de actie ‘Ik winkel in Heiloo, koop lokaal en win’ plaats. Van 16 oktober tot en met 13 november had u vouchers kunnen krijgen bij deelnemende bedrijven en winkels. 

‘Ik winkel in Heiloo, koop lokaal en win’ is een actie waarbij u kans maakt op vele leuke prijzen of 1 van de 5 prachtige hoofdprijzen. Voor deze actie is ook een website gemaakt. Hier kon u uw vouchercode invoeren en gelijk zien of u een prijs had gewonnen. Heeft u iets gewonnen en de prijs nog niet opgehaald? Ga dan met de voucher naar de winkelier om uw prijs in ontvangst te nemen. Er was ook een mogelijkheid om u te registreren op de website, zo kon u kans maken op een van de hoofdprijzen.

De actie was een groot succes. Er zijn meer dan 65.000 vouchers uitgedeeld en vele mooie prijzen gewonnen. Wij zijn erg trots dat de actie succesvol was en het steunen van de middenstand is gelukt. De actie is mede mogelijk gemaakt met de steun van het Herstelfonds. Graag willen wij alle deelnemers bedanken. 

De winnaars van de 5 hoofdprijzen ontvangen binnenkort bericht.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant