Afbeelding
Foto: Pixabay

Workshop ‘Omgaan met onbegrepen of lastig gedrag’ voor vrijwilligers

Algemeen

REGIO - Het Vrijwilligers Informatie Punt organiseert op woensdagavond 17 november uur de bijeenkomst ‘Omgaan met onbegrepen of lastig gedrag’.

Als vrijwilliger ontmoet je allerlei mensen. Dat is wat het werk zo leuk maakt! Er zullen mensen zijn bij wie je je thuis voelt. Er is een klik, je hebt voldoende stof tot praten en je ervaart dat de ander je praatje of bezoek waardeert.

Het kan ook zijn dat je mensen tegenkomt waar je je niet comfortabel bij voelt. De persoon klaagt bijvoorbeeld. Of je hebt het gevoel dat de ander nauwelijks interesse in je heeft en erg op zichzelf geconcentreerd is. Het kan ook zijn dat degene met wie je te maken hebt wantrouwend of achterdochtig is, of dat je je zorgen maakt omdat je de indruk hebt dat de ander zich isoleert, of zichzelf onvoldoende goed verzorgt. Hoe ga je daarmee om?
In deze workshop gaan we samen kijken welk gedrag je niet begrijpt, krijg je meer informatie waarom de ander doet wat hij of zij doet en krijg je tips wat je als vrijwilliger kunt doen.

De workshop wordt gegeven door Petra van der Horst van Kwetsbaarheid.
Woensdag 17 november van 19.45 - 21.45 uur in het Trefpunt, Abraham du Bois-hof-2 in Heiloo. De workshop is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk en kan via www.vrijwilligersacademiebuch.nl.
Neem voor vragen contact op met Sigrid Wijsman, Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo en Uitgeest: 06-48500912.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant