Afbeelding
Foto: Marcel Witte Fotografie

Wat wonen we toch mooi!

Algemeen

HEILOO - Marcel Witte uit Alkmaar maakte deze prachtige foto van Landgoed Nijenburg in het mooie herfstlicht. Witte is professioneel fotograaf en gespecialiseerd in stad- en landschapsfotografie.

Marcel: “Ik had dit huis al zeer vaak gefotografeerd vanaf de Kennemerstraatweg. Maar de mensen van Natuurmonumenten die het park onderhouden, nodigden me uit om het terrein op te komen. Dat was een buitenkansje, zeker met de mooie herfstkleuren op dit moment.”

“Ik ben altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken in mijn fotografie. Dat kan een andere compositie zijn, maar ook het licht en de weersomstandigheden zijn altijd weer anders. Dus ook bij locaties waar ik al vaak geweest ben, kom ik regelmatig terug en dan is het de uitdaging de perfecte foto te maken die ik nog niet gemaakt had.

Inmiddels hangt de fotokunst van Witte al bij veel particulieren en bedrijven aan de muur.  “Mensen willen foto’s van plekken waar ze een emotionele band mee hebben. Het zijn soms alledaagse taferelen, maar ik probeer altijd de schoonheid ervan te laten zien door ze op een bijzondere manier vast te leggen.

Website: www.marcelwittefotografie.nl en webshop: www.fotoaanjemuur.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant