De GTH trampolinespringsters hebben een mooie prestatie geleverd.
De GTH trampolinespringsters hebben een mooie prestatie geleverd. Foto: aangeleverde foto

GTH trampolinespringsters plaatsen zich voor NK teams

Algemeen

HEILOO - Afgelopen zaterdag sprongen tien meiden van Gymnastiek- en Turnvereniging Heiloo (GTH) de tweede plaatsingswedstrijd voor teams. Naast het teamklassement werd er individueel gestreden voor medailles.

In blok één sprongen de drie jongste meiden. Edi startte met een keurige verplichte oefening. De eerste keuzeoefening werd door Marinka sterk gesprongen, Anouk sloot haar wedstrijd af met een strakke keuzeoefening en scoorde mooie punten. 

Op de andere trampoline sprongen junioren Dominique en Dieke, beide meiden hebben een goede wedstrijd gesprongen met drie sterke oefeningen. In blok twee werd gestart met de verplichte oefening, waar Maria hoge punten scoorde. Tijdens de eerste keuzeoefeningen waren de meiden goed bezig, zowel Floortje als Liz wisten een strakke oefening te springen. De wedstrijd werd goed afgesloten door Jorieke en Ellemieke, zij wisten beiden hoge punten te scoren voor een keurige oefening. In het individuele klassement is Ellemieke derde geworden en Marinka tweede. De meiden zijn verdeeld in twee teams; één team is zesde geworden en één team tweede. Het team van Dieke, Marinka, Maria, Anouk en Floortje heeft zich geplaatst voor het NK op 11 december in Oss. www.gthgymnastics.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant