Afbeelding

De laatste week gaat in!

Algemeen

HEILOO - De laatste week gaat in! ‘Ik winkel in Heiloo, Koop lokaal en win’ 2021 is nu 3 weken bezig, de laatste week van de actie gaat nu in (loopt tot 13 november.)
Deze actie is met steun van het team Herstelfonds ontwikkeld en is bedoeld om de lokale middenstand te steunen.

Er zijn al veel vouchers uitgedeeld en ook al veel prijzen gevallen. Dit is de laatste week waarin uw vouchers kan krijgen bij deelnemende winkels of bedrijven. 

U ontvangt bij uw aankoop bij een van de deelnemende winkels of bedrijven een voucher met een unieke wincode. Via de button op www.uitkijkpost.nl bezoekt u de actiesite. Als u de wincode invult, ziet u gelijk of u in de prijzen bent gevallen. Ook kunt u uw gegevens invullen, waardoor u kans maakt op de hoofdprijs! 

En die kans is groot, want naast vijf hoofdprijzen (beschikbaar gesteld door Alleman Mode, Radio Bakker, Juwelier Peek, Restaurant Rails en Smitveld Vouwwagens en Tenttrailers) regent het maar liefst zo’n 700 prijzen, van een tompouce tot een bos bloemen, van een APK-beurt tot een speculaasstaaf, een fles olijfolie of een leuke cadeaubon. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de deelnemende winkeliers, die u herkent aan een poster op de deur of in de winkel. 

Op de speciale actiewebsite www.uitkijkpost.nl/kooplokaalenwin leest u alles over de actie. Hier vindt u ook een overzicht van de deelnemers.
Ook een mooie prijs winnen? Koop dan lokaal, en win!



Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant