Bo en Gijs deden in 2019 mee met hun moeders.
Bo en Gijs deden in 2019 mee met hun moeders. Foto: een foto uit het archief.

Opbrengst collecte Nederlandse Brandwonden Stichting

Algemeen

HEILOO - De totale opbrengst van de collecte die werd gehouden van 10 t/m 16 oktober 2021 in Heiloo heeft het mooie bedrag van € 6.176,58 opgeleverd. Naast het opgehaalde bedrag hebben ook veel mensen de QR-code gescand, maar daarvan is de opbrengst nog niet bekend. 

De Nederlandse Brandwonden Stichting bestaat al 50 jaar en het motto was dit jaar: ‘Help om brandwonden te voorkomen en laat je zien!’ Hoe meer er tijdens een collecte wordt opgehaald, hoe meer onderzoek men kan doen om de kwaliteit van de genezing te verbeteren.

Bij deze wil de Heilooër afdeling van de stichting alle collectanten en gulle gevers hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrage. De stichting hoopt ook in 2022 weer op u te mogen rekenen. Helaas zijn zij nog steeds op zoek naar nieuwe collectanten en mensen die de regie willen nemen om alles in één van de tien wijken willen regelen zodat alles op een prettige manier verloopt. Mocht u volgend jaar willen collecteren, bel dan 072-5338645 / 06-44568785 of mail naar martin.j.g@kpnplanet.nl of meld u aan op www.brandwondenstichting.nl 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant