Afgelopen donderdag werd het allereerste exemplaar door de auteur aangeboden aan onze nieuwe sympathieke burgemeester Mascha ten  Bruggencate en het tweede exemplaar was voor oud-burgermeester Hans Romeijn, die ooit de traditie begon van het aannemen van de eerste exemplaren van boeken van Ine Veen en Jean Thomassen.
Afgelopen donderdag werd het allereerste exemplaar door de auteur aangeboden aan onze nieuwe sympathieke burgemeester Mascha ten Bruggencate en het tweede exemplaar was voor oud-burgermeester Hans Romeijn, die ooit de traditie begon van het aannemen van de eerste exemplaren van boeken van Ine Veen en Jean Thomassen. Foto: A .M. Dolmans

Race voor burgemeesters

Algemeen

HEILOO - Iedereen praat er over, Race naar de sterren, het sensationele nieuwe boek van Jean Thomassen over UFO’s, vliegende schotels en andere mysteries uit de ruimte. Afgelopen donderdag werd het allereerste exemplaar door de auteur aangeboden aan onze nieuwe sympathieke burgemeester Mascha ten  Bruggencate en het tweede exemplaar was voor oud-burgermeester Hans Romeijn, die ooit de traditie begon van het aannemen van de eerste exemplaren van boeken van Ine Veen en Jean Thomassen.  

Race naar de sterren is Thomassens 20 ste (!) boek. Ook dit keer zal het ten doop worden gehouden in het schitterende  Kasteel Oud Wassenaar te Wassenaar, waar op dinsdag 16 november  om 14.00 uur muziekorganisator  Martin Reitsma  en Els de Wit weer voor passende muziek hebben gezorgd en bekende Nederlanders laten opdraven voor een schitterende presentatie. Er gratis bij aanwezig zijn? Dat kan als u zich aanmeldt ( 0612368921). We zullen er ongetwijfeld nog meer over horen. 

Het boek Race naar de sterren is al te bestellen op internet en in de boekhandel.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant