Een sportdocent speelt in op het sentiment en biedt lessen aan zoals je ze kent 'van vroeger'.
Een sportdocent speelt in op het sentiment en biedt lessen aan zoals je ze kent 'van vroeger'. Foto: Kim Groen

Ouderwets gymmen voor volwassenen in Heiloo

Algemeen

HEILOO - Donderdag 11 november starten de buurtsportcoaches van Heiloo met een lessenreeks ‘Ouderwets Gymmen’, speciaal voor volwassenen. 

Wil je eens op een andere manier aan je kracht en conditie werken dan je gewend bent? En heb jij ook goede herinneringen aan die gymlessen van vroeger? Keer terug in de tijd en meld je aan voor deze lessen waar onder andere apenkooien, boer en de kwajongens en trefbal op het programma staan. De lessen worden zes weken lang gegeven op donderdagavond (20.00-21.00 uur) in de gymzaal aan de Breedelaan in Heiloo. Je betaalt € 4 per les en aanmelden kan via www.sportenbewegeninheiloo.nl

Na een eerdere succesvolle gymlessenreeks voor volwassenen enkele jaren geleden, willen de buurtsportcoaches van Holland Sport dit concept nieuw leven inblazen. Een sportdocent speelt in op het sentiment en biedt lessen aan zoals je ze kent ‘van vroeger’. Het gaat er fanatiek aan toe en is dus echt een leuke manier om aan je conditie te werken met gelijkgestemden. Je kunt ook losse lessen meedoen maar het leukste is als je de hele reeks volgt. Heb je vragen over deze les dan kan je contact opnemen met buurtsportcoach Kim via k.groen@hollandsportbv.nl of 06-28493955. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant