Twee dorpsgenoten uit Egmond-Binnen hebben een passie voor modeltreinen.
Twee dorpsgenoten uit Egmond-Binnen hebben een passie voor modeltreinen. Foto: Pixabay

Aan tafel met... passie voor modeltreinen

Algemeen

EGMOND-BINNEN - Twee dorpsgenoten uit Egmond-Binnen hebben een passie voor modeltreinen. Zij weten alles over de modellen en laten die ook zien. Verder vertellen zij hoe zij in de wereld van de modeltreinen verzeild zijn geraakt. Wil je meer weten over deze interessante hobby? Kom dan vooral naar Dorpshuis De Schulp op donderdagochtend 21 oktober.

Wanneer
Je bent van harte welkom tijdens deze ‘Aan tafel met…’ op donderdag 21 oktober van 09.30 tot 11.00 uur in Dorpshuis De Schulp, Visweg 45 in Egmond-Binnen. De toegang is gratis. Je kunt je aanmelden via www.bknw.nl/agenda. Schuif aan!

Aan tafel met…
Aan tafel met… geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De tafel in De Schulp biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als je zelf eens een Aan tafel met… wilt verzorgen kun je je aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant