Britt Ruiter-Zeeman.
Britt Ruiter-Zeeman. Foto: aangeleverd

Beauty by Britt viert tienjarig bestaan

Algemeen Bedrijf Belicht

Beauty by Britt

Kerkweg 2b

1906 AW Limmen

06 - 51 93 68 90

www.beautybybritt.nl

info@beautybybritt.nl

 FB/insta: Beauty by Britt

Beauty by Britt viert 10-jarig bestaan
Op 1 oktober 2011 sprong de 19-jarige Britt Zeeman in het diepe en begon haar eigen schoonheidssalon aan de Kerkweg in Limmen. Iets waar ze vroeger alleen van kon dromen is nu al tien jaar werkelijkheid. Inmiddels is Beauty by Britt een begrip in Limmen en omstreken.

In de 10 jaar dat Beauty by Britt bestaat heeft Britt verschillende trainingen en opleidingen gevolgd om elk jaar up-to-date te blijven. Zo kunt u terecht voor gezichts- en pedicurebehandelingen, huidtherapie, Sellac, henna brows en ontharen. Voor de heren is er in het pand een barbershop aanwezig, waar haar man Jim Ruiter de heren voorziet van een fris kapsel. De barbershop viert 1 oktober zijn vijfjarig bestaan.

De eerste 10 jaar van Beauty by Britt zijn omgevlogen maar dat betekent niet dat Britt stil gaat zitten. Zo wil zij zich verder ontwikkelen met allerlei nieuwe BABOR trainingen, behandelingen en apparatuur om zo haar klanten nog beter te kunnen adviseren en behandelen.

In de salon staan hygiëne, professionaliteit, aandacht en ontspanning centraal
Persoonlijke aandacht is voor Britt een vereiste. Zij kent haar klanten en haar klanten kennen Britt. “Elke dag mensen blij maken met een behandeling waar ze al dagen naar uitkijken, resultaten bereiken in combinatie met de juiste producten voor thuisgebruik en de persoonlijke aandacht die elke klant verdient. Dat is waar Beauty by Britt voor staat”, vertelt zij vol passie.

In haar salon werkt Britt met de hoogwaardige producten van BABOR. Deze producten werken zeer effectief voor zowel de huidverzorging als voor de huidverbetering. De ampullen zijn toch wel dé kleine wonderserums van BABOR. Geschikt voor elk huidtype en huidconditie. De verschillende ingrediënten in hoge concentraties voorzien het gezicht en decolleté van alle behoeftes, bijvoorbeeld als je last hebt van diepe rimpels, acne of een droge huid. Deze ampullen zijn verkrijgbaar in de populaire adventkalender. Door de ampullen te combineren kan het beste resultaat bereikt worden. “Ik stuur overigens nooit iemand gelijk de deur uit met een scala aan producten, we gaan eerst kijken hoe de huid op de producten reageert”, aldus de vakvrouw.

Beauty by Britt viert tienjarig bestaan met fantastische acties
Op 1 oktober is de salon geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur en kunt u profiteren van deze leuke acties:

PRODUCTEN
- 10% korting op alle producten.

GOODIEBAG
- Bij besteding vanaf €100,00 op producten ontvang je op 1 oktober een exclusieve goodiebag. Mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers.

PRE-ORDER
- Reserveer voor of op 1 oktober jouw ampullen ADVENTKALENDER 2021 en profiteer van 10% korting. Dit WOW-effect wil je niet missen!

KASSABONACTIE
- Lever de gehele maand september en op 1 oktober je kassabon in en maak kans op de nieuwste ampullen ADVENTKALENDER 2021.

Voor informatie of voor het maken van een afspraak kun je terecht op de website of neem telefonisch contact op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief