Afbeelding

Onderscheidingen voor Peter van Kessel en Jan Nijman

Algemeen

LIMMEN - Afgelopen zondag werd vooraf aan de kermiswedstrijd bij VV Limmen twee maal een onderscheiding uitgereikt door Burgemeester Mans. Voor de vele jaren als vrijwilliger, die op meerdere terreinen zeer actief zijn geweest en nog steeds betrokken zijn bij VV Limmen, zijn Jan en Peter onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zowel Peter als Jan zijn bestuurslid geweest van de VV Limmen. Peter is daarnaast ook zeer betrokken geweest met de accomodatie en velden en ook het verzorgen van het cubblad de Uithaal die wekelijks verscheen. Ook heeft hij zich verdienstelijk gemaakt bij inkoop van de kantinevoorraden.

Jan heeft naast zijn bestuursfunctie ook zijn steentje bijgedragen aan het schilderwerk van de accomodatie en is betrokken geweest bij de oprichting van de supportersvereniging. Uiteraard is hij betrokken bij de organisatie van het familie-stratentoernooi wat al bijna 30 jaar wordt georganiseert. Daarnaast is hij ook aanwezig bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal om de pupil van de week toe te spreken.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant