Bij goed weer wordt de burenlunch geoogst, bereid en genuttigd in de fruittuin.
Bij goed weer wordt de burenlunch geoogst, bereid en genuttigd in de fruittuin. Foto: aangeleverd

Burenlunch Landgoed Willibrordus

Algemeen

HEILOO - Op zaterdag 25 september organiseren wij tijdens Burendag een burenlunch in de Tuinen van Willibrordus (GGZ NHN). 

We starten om 10.00 uur met een kopje koffie met koek in Theeschenkerij De Trog gaan we in de fruittuin samen met de deelnemers groente en fruit oogsten. Daarmee maken we een heerlijke (vegetarische) lunch. Met onder andere een frisse kruidenboter en een salade. We persen ons eigen appelsap en vrijwilligers hebben al een lekkere groentesoep gemaakt en taart gebakken met de appels en peren uit de fruittuin. De tuin heeft ook verschillende kruiden waarvan we thee kunnen zetten. De tafels versieren we met boeketjes bloemen die we gaan maken onder begeleiding van Vereniging Groei en Bloei. 

Rond 12.00 gaan we met elkaar lunchen en rond 13.30 sluiten we af. Als het mooi weer is, kunnen we lunchen aan tafels tussen de appelbomen en onder de met druiven begroeide pergola. Is het weer wat minder, dan lunchen we in de sfeervolle theeschenkerij en Galerie De Trog. 

Wilt u meedoen? We vragen een kleine vergoeding voor deelname van € 5. Voor kinderen is er een gereduceerd tarief van € 2. U kunt zich aanmelden via dorien@de-buitenkans.org Graag bij uw aanmelding vermelden met hoeveel volwassenen en/of kinderen u wilt komen 

Startlocatie: Theeschenkerij De Trog, Bullaan 4 Heiloo (ingang achterzijde terrein GGZ-NHN, tegenover de brandweer).

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant