Stijlvolle betonlook gietvloer.
Stijlvolle betonlook gietvloer. Foto: aangeleverd

Tough walls & floors: Stoere maar stijlvolle wand- en vloerafwerkingen

Algemeen Bedrijf Belicht

Tough walls & floors
Dorpsweg 63A
1711 RG Hensbroek (nabij Alkmaar)
Telefoon: 06-31542697
Website: www.toughwalls.nl
E-mail: info@toughwalls.nl
De showroom is iedere zaterdag op afspraak geopend. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch.

HENSBROEK - Betonlook wand- en vloerafwerkingen zijn verkrijgbaar in verschillende structuren, kleuren en tinten. Ze geven jouw woning een stoere maar toch stijlvolle, warme en moderne uitstraling. Dat is het aanbod van Tough walls & floors in Hensbroek, vlakbij Alkmaar.

“Doordat onze klanten kunnen kiezen voor een compleet eigen stijl en geen enkele vloer of wand precies hetzelfde oogt, voelen onze producten heel speciaal aan. We bieden een ‘one of a kind´ afwerking, een echte ‘eyecatcher’ in de woning”, vertelt Sem Hoogewerf. Samen met zijn vader Kees maakte hij al veel mensen blij met een compleet nieuwe uitstraling van hun woning of bedrijfspand. “Altijd iets moois aanbieden wat er thuis uitspringt is fantastisch om te doen.”

Leefbeton vloeren
De gietvloeren van Tough walls & floors hebben een leefbeton uitstraling. Dat wil zeggen: ze hebben de structuur van een betonlook vloer waarbij de structuur en de kleur zijn aan te passen. “We kunnen een vloer strak aansmeren maar ook zijn andere structuren en lichtere of donkerder kleuren mogelijk. Het aanbod is groot”, vertelt Sem. De vloeren hebben een strak design en een industriële en modieuze uitstraling. Ook voelen ze comfortabel en warm aan. De gietvloer heeft een lange levensduur. Het materiaal is sterk, slijt- en stootvast. Ook is de gietvloer onderhoudsvriendelijk: het materiaal is vloeistofdicht omdat het geen naden heeft. Een ander voordeel is volgens Sem dat plavuizen en tegels er niet uitgehaald hoeven te worden. “Onze gietvloer smeren we er gewoon overheen.” Daarnaast is het te combineren met vloerverwarming. Goed te begrijpen dat deze vloeren tegenwoordig hip en trendy zijn.

Betonlook wandafwerkingen
Tough walls & floors geeft wanden een metamorfose door stuc aan te brengen. Net zoals dat geldt voor de vloeren, kunnen klanten kiezen voor meerdere structuren en kleuren. Sem: “De opties zijn eindeloos. Of het nu modern, industrieel of klassiek is, wij kunnen het maken zoals onze klanten het willen. We maken verschillende creaties van stuc: betonlook wanden, een ontkiste plankenwand en Beton Cire. Daarnaast hebben we diverse zelfontwikkelde, stijlvol gestucte wanden.”

Advies en showroom
Elke vloer of wand heeft een andere look-and-feel en vooral daarom is goed oriënteren belangrijk. Dat kan op de website van Tough walls & floors. Een belangrijke aanrader is een kijkje in de showroom in Hensbroek. Sem: “Dan kun je het zelf zien, vergelijken, voelen, testen en beleven.” Daarnaast onderhouden Sem en Kees nauw contact met hun klanten en geven ze graag het juiste advies. “Zo doen we altijd een schouw voordat we tot uitvoering overgaan. We kijken dan op locatie wat de mogelijkheden zijn en wat de beste aanpak is. Zo zorgen we voor tevreden klanten.”

Tekst: Evert Visser

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant