De trotse eigenaresse Wendy Boereboom-Tervoort en haar man voor House of Chocolate & Coffee.
De trotse eigenaresse Wendy Boereboom-Tervoort en haar man voor House of Chocolate & Coffee. Foto: aangeleverde foto.

Feestelijke opening House of Chocolate & Coffee

Algemeen

HEILOO - Vandaag heeft House of Chocolate & Coffee zijn deuren geopend - en hoe! Op de feestelijke opening kwamen ontzettend veel mensen af. Sterker nog, het is nu nog steeds druk. De enthousiaste Wendy Boereboom-Tervoort, de eigenaresse van House of Chocolate & Coffee klaar staat klaar om elke klant te verwelkomen.

Om de opening op 1 september van House of Chocolate & Coffee te vieren met de klanten, heeft Wendy een leuke en lekkere openingsactie bedacht. In de openingsweek vanaf woensdag 1 september kan je, zolang de voorraad strekt, gratis proeven van een heerlijke Hemelse Brownie bar. Wendy heeft die week nog een andere lekkere actie voor u in petto, de ‘bon in de ton’. Elke aankoopbon vanaf €7,50 gaat in een ton. Aan het einde van de dag wordt een winnende bon getrokken. De prijs? Een gratis Hemelse Brownie bar met een smeuïg laagje caramel omhuld met chocolade! En voor de 100e klant heeft Wendy een ‘over the moon’-actie: hij of zij wint een blik chocolade Moonrocks van Moon Chocolate.

Hoe Wendy de eerste dag heeft ervaren? “Overweldigend!!! Zo lief alle aandacht, het enthousiasme en de hulp van iedereen! Ben heel dankbaar en kijk vol vertrouwen uit naar nog meer gezelligheid in mijn HOCC!” 

House of Chocolate & Coffee is meer dan een chocolaterie. Ze verkopen naast de exclusieve chocolade en bonbons van La Bohème en heerlijke koffies, ook authentieke American Pies en cinnamon rolls. Ze zoekt de samenwerking op met lokale bedrijven die net als zij passie voor hun producten hebben en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. “Mijn eerlijke, lokale en ambachtelijke producten verkoop ik straks met hart en ziel, daar sta ik volledig achter. Voor veel mensen is chocolade emotie. Je kunt de perfecte bonbon eten of weggeven als troost of juist als cadeau. Het past op elk moment in het leven.”

U vindt House of Chocolate & Coffee op de Heerenweg 211 in Heiloo. Voor het laatste nieuws houdt u ook de Facebookpagina en Instagram in de gaten.

Tekst: Pauline de Vries & Ilse Bloemendal 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant