Afbeelding
Foto: Annemieke Groot

Mooie prestatie Trias-pupillen bij Open Zuid-Hollandse kampioenschappen

Algemeen

HEILOO - Afgelopen zaterdag kwamen zes Trias-atleten in actie tijdens de 41e Open Zuid-Hollandse kampioenschappen. In het sterke deelnemersveld met atleten uit heel Nederland hebben de Trias-atleten maar liefst 5 medailles in de wacht gesleept. Dante Cronie, Faas Thoes, Tibe Smit, Evy van der Steen, Bobbie Smit en Lars van der Steen hebben allen deelgenomen aan de meerkamp.

Voor de mini-pupillen bestond de meerkamp uit 40m, kogel, bal, ver en 600m. Bobbie is met een mooie tweede plek op het podium geëindigd en Lars behaalde, ondanks dat hij een jaar jonger is dan de andere deelnemers, een mooie elfde plek.

Voor de A1 en A2-pupillen bestond de meerkamp uit 60m, kogel, hoog, ver en 600m. Bij de A1-pupillen is Tibe, na een spannende strijd met zijn directe concurrenten, met een derde plek op het podium geëindigd. Faas (5e) en Evy (6e) leverden ook sterke prestaties en hebben een mooie klassering behaald. Tibe en Faas waren zo dapper dat ze naast de vijfkamp ook nog hebben meegedaan aan de 1000m. Dit was een goede keus van beide heren. Faas (1e) en Tibe (2e) hebben voor Trias namelijk een mooie dubbel behaald.

Bij de A2-pupillen is Dante met drie persoonlijke records op de eerste plaats geëindigd op de meerkamp.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant