Groepsfoto Conquista Timmerdorp Limmen 2021.
Groepsfoto Conquista Timmerdorp Limmen 2021. Foto: aangeleverd

Ook Timmerdorp Limmen in volle gang

Regio

LIMMEN - Vanaf maandag 16 augustus wordt er druk getimmerd op het Koekoeksveld in Limmen. Dit jaar hebben maar liefst 172 kinderen zich aangemeld voor het Conquista Timmerdorp, dat dit jaar als thema ruimtevaart heeft. Een hoop aanmeldingen en de organisatie en vrijwilligers zijn dan ook ontzettend blij dat Timmerdorp dit jaar door kan gaan.

Het ziet er dit jaar iets anders uit door de opgelegde maatregelen. Zo kan de markt helaas niet doorgaan, er mogen namelijk geen ouders op het veld. Dit is voor veel ouders een gemis, maar gelukkig heeft de organisatie daar iets op gevonden. Zo is er een webcam met livestream & muziek waarop ouders, opa’s en oma’s en iedereen die het leuk vindt kan kijken, zo zijn zij er toch een beetje bij! Foto’s worden elke dag geüpload en ook worden er vlogs gepost. Dit alles is te vinden op de website www.conquista.nl

Naast dat er druk getimmerd wordt, zijn er ook elke dag sport- spelactiviteiten in het thema. Met deze activiteiten kunnen munten verdiend worden. Donderdag wordt er afgesloten met de bekende waterspellen en de bekendmaking van de hut met de meeste munten. Kortom, de deelnemers hebben een leuke week, vol timmer- en spelplezier.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant