Kuyper & Blom makelaars verrast Heilooërs met BBQ cheques
Kuyper & Blom makelaars verrast Heilooërs met BBQ cheques Foto: Ilse Bloemendal

Kuyper & Blom makelaars verrast Heilooërs met BBQ cheques

Algemeen

HEILOO - Het is alweer een maand geleden dat heel Heiloo oranje kleurde vanwege het EK voetbal. Iedereen was in spanning, zou Nederland dit jaar winnen? Om de spanning nog wat te verhogen, organiseerde Kuyper & Blom makelaars een leuke actie. Heilooërs konden de juiste uitslag van de EK-finale 2021 voorspellen en zo een BBQ cheque t.w.v. €100 winnen. Het bleef even spannend, maar deze week was het dan eindelijk zover: de prijswinnaars konden hun cheque ophalen. 

Dit resulteerde in veel blije gezichten. Een van de cheques is gewonnen door Geesiena Ruud Wolters. Toen bij hen de Uitkijkpost op de mat viel, hebben ze gelijk hun voorspelling bij Kuyper & Blom ingediend. Daarom hebben zij hun prijs dubbel en dwars verdiend. “Wij hebben op basis van echte goede voetbalkennis gewonnen,” lacht Ruud. “Als je slim was, wachtte je even. Dan wist je al wie er af was gevallen en had je nog meer kans om te winnen.” 

Uit de ruim 300 inschrijvingen werden er vier prijswinnaars getrokken. “Niemand had de juiste uitslag voorspelt, maar wel de juiste winnaars. Hier hebben wij willekeurig vier winnaars uit getrokken. We wilden een leuke actie organiseren met een lokale ondernemer. In de zomer moet natuurlijk gebarbecued worden dus de samenwerking was al snel gevonden. Met het mooie weer van komende maand komt dit helemaal goed!” lacht Bas. “Elke deelnemer kreeg ook nog eens een bal mee, dus je won eigenlijk altijd! Maar iedereen ging natuurlijk voor de BBQ Cheque van Uw Slager. Met het mooie weer van komende maand kunnen deze cheques gelijk besteed worden.” 

Als prijswinnaar Juriaan Piet terugkomt van zijn welverdiende vakantie, gooit hij met liefde de gemarineerde biefstuk spiesjes op de BBQ: “Deze zijn echt heerlijk. Paar minuutjes beide kanten en genieten maar!” Fam. Duijnmeier gaat voor de populaire BBQ worstjes. Tot slot had Marcel Scholten van Uw Slager nog een tip voor alle prijswinnaars en andere barbecue liefhebbers: “De gemarineerde kipfilets met ontbijtspek zijn echt overheerlijk!” Volgens Geesiena waren die met pesto ook zeker aan te raden. De laatste cheque werd gewonnen door Fam. IJpelaan. 

Tot slot willen de mannen van Kuyper & Blom makelaars de deelnemers van harte bedanken. “We kunnen spreken van een zeer geslaagde actie waarin heel Heiloo in beweging kwam. Voor nu gaan we een goed doel verzinnen voor de overige 700 ballen én komt er binnenkort een nog gavere actie aan. Houdt de krant, onze website en onze socials goed in de gaten!”

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant