Een van de werken van Brigitte Vermij.
Een van de werken van Brigitte Vermij. Foto: aangeleverde foto

Expositie in tuin Holleweg

Algemeen

HEILOO - Op zaterdag 7 augustus is er van 11.00 tot 16.30 uur een expositie in de tuin van de Holleweg 74 in Heiloo.

De expositie bestaat uit naaldkunst van Tiny de Graaf uit Heiloo en schilderijen van Brigitte Vermij, die van 2016 t/m 2020 in Heiloo woonde.

Beiden hadden zich aangemeld voor de Kunstparade Heiloo in 2020 en 2021. Helaas gingen deze evenementen niet door vanwege corona. De 90-jarige Tiny kwam op het idee voor dit alternatief. Zij had voor de Kunstparade al een gedeelte van haar werk laten inlijsten en zou dit alsnog graag laten zien aan iedereen die interesse heeft.

Tiny en Brigitte kennen elkaar van eerdere exposities in o.a. het Trefpunt. Het leek Tiny een leuk idee om Brigitte uit te nodigen als gast-exposant. Naast figuratief werk maken ze allebei tevens abstract werk, waarbij er raakvlakken zijn met thema’s als licht, dat ook als thema voor de Kunstparade 2021 werd gebruikt.

Een vergunning voor deze expositie was alleen mogelijk als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Dat betekent handen wassen bij de entree, het volgen van de aangegeven looproute en het houden van anderhalve meter afstand. Er zal geen koffie en/of alcohol worden geschonken.

Het ziet ernaar uit dat het qua weer een redelijk mooie dag wordt, maar mocht het heel slecht weer zijn dan wordt deze expositie verplaatst naar 14 augustus. Check van tevoren even de website www.brigittevermij.nl, want corona kan ook deze keer weer zorgen voor teleurstellingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief