De foto van Karin Metz.
De foto van Karin Metz. Foto: aangeleverde foto.

Karin Metz wint Trefpunt Fotoclub wedstrijd van de maand juli

Algemeen

HEILOO - Vrijdagmiddag 16 juli hebben Paula van Steeg en Ineke Vijn 32 foto’s bekeken die zijn ingestuurd voor de fotowedstrijd van Het Trefpunt. Het thema deze keer is Schaduw. Paula kijkt met een schilders oog en Ineke met een foto oog, dat is onze achtergrond. 

“Wij houden van een foto die een verhaal verteld, schaduw is natuurlijk essentieel en schoonheid is een derde factor Wij hebben de foto’s anoniem bekeken. Eerst hebben we 10 foto’s gekozen die we bijzonder mooi vinden en daaruit 4 prijs winnaars. Er zijn niet zoveel foto’s ingestuurd deze keer, maar de kwaliteit is hoog. Dus we hebben weer genoten van de inzendingen en lang gediscussieerd over de uiteindelijke keuze die we hebben gemaakt,” aldus de vakjury. 

De foto van Karin Metz is deze keer als mooiste uit de bus gekomen. Zelf schrijft ze over haar foto: De foto is genomen op Vancouver Island. Ik fotografeer vaker onze schaduwen omdat deze mij intrigeren en heb daar inmiddels een hele serie van. Het is daarnaast voor mij een manier om genietmomentjes vast te leggen.

Alle ingezonden foto’s staan op de website van het Trefpunt: www.trefpuntheiloo.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief