De kleurrijke graffiti is een mooie eyecatcher.
De kleurrijke graffiti is een mooie eyecatcher. Foto: aangeleverd

Muziek- en Dansschool Heiloo decor van graffitikunstwerk

Algemeen

HEILOO - Muziek- en Dansschool Heiloo heeft graffitikunstenaar Misha van Toor benaderd om een kleurrijk kunstwerk aan te brengen op de gevel van de school. Misha is naast graffitikunstenaar ook docent beeldende vorming en de zoon van drumdocent Will.

Op maandag 12 juli is Misha met zijn spuitbussen aan de slag gegaan en kreeg veel bekijks van buurtbewoners. Ze reageerden enthousiast. Het is een mooie bijdrage om de Muziek- en Dansschool Heiloo tijdelijk wat op te fleuren en zichtbaar te markeren als cultureel centrum voor muziek, musical, dans en theater.

Je kunt het kunstwerk bewonderen en de sfeer bij de Muziek- en Dansschool Heiloo proeven tijdens de Open Dag op 21 augustus 2021. Van 13.00 – 16.00 uur is iedereen welkom om instrumenten uit te proberen en liveconcerten bij te wonen van zowel docenten als cursisten. Meld je aan via de website. Alvast een voorproefje? Op het YouTube-kanaal van de muziekschool staat een prachtig concert van 19 juni jongstleden, opgenomen in de Witte Kerk.

Op 8 januari 2022 bestaat de Muziek- en Dansschool Heiloo 60 jaar en dat gaat gevierd worden. Tijdens dit jubileumjaar hoopt het team met de gemeente toe te kunnen werken naar de verbouwing van het pand om het geschikt te kunnen maken voor vele culturele verenigingen. Nog even wachten dus, maar de originele gevel is in ieder geval klaar voor een nieuw cursusjaar vol muzikaliteit en creativiteit.

Muziek- en Dansschool Heiloo
www.muziekendansschoolheiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant