Cor Zwart ontvangt de KNVB Gouden Waarderingsspeld en oorkonde uit handen van zoon Mitchell.
Cor Zwart ontvangt de KNVB Gouden Waarderingsspeld en oorkonde uit handen van zoon Mitchell. Foto: aangeleverd

KNVB Gouden Waarderingsspeld voor Cor Zwart

14 jul, 16:03 Algemeen

HEILOO - Tijdens de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 6 juli bij voetbalvereniging De Foresters heeft de KNVB een van de trouwe vrijwilligers in het zonnetje gezet. Cor Zwart mocht een KNVB Gouden Waarderingsspeld en een bijbehorende oorkonde in ontvangst nemen. Normaal heeft de KNVB speciale ambassadeurs om deze blijk van waardering uit te reiken. De zoon van Cor, Mitchell, werkt echter als Competitieplanner Betaald Voetbal bij de KNVB, en speciaal voor Cor stuurde de KNVB Mitchell om de speld en oorkonde te overhandigen. 

Cor is sinds 1998 vrijwilliger bij De Foresters, meegekomen met zoon Mitchell die zich toen hij 4 jaar was aansloot bij de Kabouters. Het scheelde overigens niet veel of Cor was bij HSV terechtgekomen. Destijds speelde zijn vrouw Erica daar, maar HSV had geen Kabouters-afdeling waar Mitchell terechtkon.

Cor heeft bij De Foresters diverse vrijwilligersrollen uitgevoerd, van wedstrijdsecretaris, organisator van toernooien, kabouter-trainer tot algemeen voorzitter voor maar liefst 6 jaar. Momenteel is Cor voorzitter van de Commissie Wedstrijdzaken & Evenementen. Zoals zijn vrouw Erica wel eens zegt: “Cor’s auto gaat vanzelf naar De Foresters toe als hij erin gaat zitten!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief