Madya Donker en Cathelijne de Lint.
Madya Donker en Cathelijne de Lint. Foto: Natasjafotografeert.nl

Ciao Bella Skin Clinic bestaat 15 jaar

Algemeen Bedrijf Belicht

Ciao Bella Skin Clinic

Kerkelaan 8

1851 HE Heiloo

T 072 533 2310

www.madya.nl

info@madya-ciaobella.nl

FB/Insta: Ciao Bella Skin Clinic

Al 15 jaar ademt Madya van Ciao Bella Skin Clinic alles op het gebied van huidverbetering, anti-aging, gezondheid en verzorging van de huid: een jubileum dat gevierd mag worden. Haar hechte klantenkring werd dan ook bedolven onder spectaculaire beautyacties.

In deze vijftien jaar heeft de jonge beautyspecialiste haar salon stap voor stap naar een hoger niveau getild, ze zorgt dat ze altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche en blijft de kliniek ontwikkelen.

Een prachtige webshop
Anderhalf jaar geleden verhuisde zij naar haar droomlocatie aan de Kerkelaan, niet wetende dat ze twee weken later haar deuren moest sluiten in verband met de corona-uitbraak. “Ik heb in deze tijd veel webinars gevolgd en eigenhandig onze webshop opgezet”, aldus de altijd positieve Madya die deze tegenslag gebruikte om haar kliniek weer een stap verder te brengen. In de overzichtelijke webshop zijn alle beauty- en verzorgingsproducten te vinden die verkrijgbaar zijn bij Ciao Bella Skin Clinic zoals verzorgingsproducten van Cosmedix en Ayuna, make-up van Delilah, dierproef- en parabeenvrij en u kunt er zelfs cadeaubonnen bestellen.

Ooglidcorrecties PRP behandelingen
Cosmetisch arts Cathelijne de Lint, die sinds 1 jaar ook werkzaam is in de kliniek, mocht haar medische behandelingen wel uitvoeren. “De lockdown bleek een ideale periode voor ooglidcorrecties, mensen konden rustig thuis herstellen”, zo legt Madya uit. En dat deze behandeling worden uitgevoerd in de sfeervolle kliniek van Ciao Bella in plaats van in een kille medische setting was voor veel cliënten een pre.

Naast de diverse injectable en huidverbeterende behandelingen, voert Cathelijne ook PRP behandelingen uit, vaak in combinatie met microneedling. Door deze behandeling krijgt de gezichtshuid een megaboost: het lift, maakt de huid voller en fijne lijntjes en vermoeide huid verdwijnen als sneeuw voor de zon.

PRP is ‘plaatjes rijk plasma’. Hierbij wordt een buisje bloed bij u afgenomen en gecentrifugeerd. Het bloedplasma dat overblijft bestaat uit geactiveerde bloedplaatjes die veel actieve groeifactoren afgeven. Het plasma wordt terug geïnjecteerd en dit stimuleert gezonde weefselgroei. Blijvend resultaat dus!

Een oppepper na corona
Na deze voor zoveel mensen lastige periode weet Madya precies wat haar klanten willen: “Ik merk dat mensen behoefte hebben aan rust en ontspanning, daarom hebben wij onze wellnessbehandelingen uitgebreid en een aantal weldadige massages toegevoegd”, aldus Madya die altijd inspeelt op de huidige tijd. “Er wordt ook veel meer aandacht besteed aan gezondheid en verbetering van de huid. In deze tijd zijn velen toe aan een intensieve oppepper. Mensen gaan voor de brede aanpak: zij investeren in een productlijn in plaats van in één product, ze voeden zich met supplementen en pakken steeds meer me-time door bijvoorbeeld te kiezen voor een huidverbeteringstraject in kuurverband”, zo legt zij uit.

Bent u er ook aan toe om uw huid een echte boost te geven? Kies dan voor een effectieve behandelmethode en kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Het team van Ciao Bella staat graag voor u klaar! (Madya Donker, Cathelijne de Lint en Nancy Carleo)

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant