Hoe uiterst geslaagd de combinatie tapas & tango is, bewees het trio Donna Musica op zondagmiddag 20 juni in het Witte Kerkje van Heiloo. Een dankbaar publiek genoot sinds lange tijd weer van levende muziek.
Hoe uiterst geslaagd de combinatie tapas & tango is, bewees het trio Donna Musica op zondagmiddag 20 juni in het Witte Kerkje van Heiloo. Een dankbaar publiek genoot sinds lange tijd weer van levende muziek. Foto: archief Uitkijkpost

Muzikaal en culinair succes in de Witte Kerk

Algemeen

HEILOO - Hoe uiterst geslaagd de combinatie tapas & tango is, bewees het trio Donna Musica op zondagmiddag 20 juni in het Witte Kerkje van Heiloo. Een dankbaar publiek genoot sinds lange tijd weer van levende muziek.                                        

Het zomerse programma uitgevoerd door Sandra Kox (viool), Evelien Dubbeldam (cello) en Hendrik-Jan Bosma (piano) was afwisselend temperamentvol en melancholisch. Luisteraars waanden zich in verre oorden als Spanje en Argentinie¨ met bekende melodiee¨n uit de opera Carmen en betoverende luistertango’s van de componist Piazzolla. Met heerlijke tapashapjes van Herberg Jan eindigde een warmbloedige en muzikale Vaderdag.

Familieconcert
Op zaterdag 3 juli treedt Donna Musica weer op in de Witte Kerk, samen met pianist Hendrik-Jan Bosma en vertelster Carien van Opstal. In twee voorstellingen, om 13.30 en 16.00 uur, brengen zij twee beroemde muzikale verhalen ten gehore: de Moldau van Smetana en Ma Mère l’Oye van Ravel. Dit familieconcert kunt u reserveren door een mail te sturen naar info@donnamusica.nl

Meer informatie over deze bijzondere vertellingen vindt u op www.donnamusica.nl                                        

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant