Prijzenregen bij Di Fiorentina.
Prijzenregen bij Di Fiorentina. Foto: aangeleverde foto.

Groots bezoek en prijzenregen bij Di Fiorentina

Algemeen

HEILOO - Het was feest gisteren bij Di Fiorentina. Vanwege hun tien jarige bestaan hadden ze een nieuwe actie bedacht. “Vind ons gouden tientje en maak kans op een weekendje Florence!”

Bij aankoop van een stempelkaart van 5 ijsbollen kon je één van hun 100 gouden tientjes vinden. En ieder gouden tientje levert gelijk een prijs op, namelijk een waardebon van IL Corso, de Kamer, Steakhouse Os, Herberg Jan, Kaashuis Tromp, Volendammer Vishandel, Deurali, Johan Jansen, Spijkers, snackbar Veldt óf Banketbakkerij van Velzen. Als eerlijke vinder maak je daarnaast ook kans op een van de drie hoofdprijzen: een weekendje Florence voor 2 personen, het grootste ijsje van Nederland of deelname aan het Tuindiner voor 2 personen!

Men moest het gouden tientje goed bewaren. Als eerlijke vinder maakte je daarnaast ook kans op een van de drie hoofdprijzen: een weekendje Florence voor 2 personen, het grootste ijsje van Nederland of deelname aan het Tuindiner voor 2 personen! Deze prijsuitreiking vond gisteren plaats. Karin Bloemen reikte de prijzen uit. “Van harte gefeliciteerd mevrouw Bernaart van Bergen, Benthe en Veerle. Geniet van jullie prijs!”

Sinds gisteren hebben zij een nieuwe smaak. Namelijk La Fiore, de favoriete smaak van Karin Bloemen. “Dit is onze heerlijke stracciatella ijs met Ruby chocolade!” aldus Ed van Di Fiorentina. 

Komen jullie de smaak ook proeven?

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant