Er komt een ALDI in winkelcentrum ’t Loo. Dat zorgt voor een divers winkelaanbod in het centrum. Het heeft ook gevolgen voor de omliggende buitenruimte. De parkeerplaats aan de Willibrordusweg verandert en de groenstrook aan de Holleweg wordt opnieuw ingericht.
Er komt een ALDI in winkelcentrum ’t Loo. Dat zorgt voor een divers winkelaanbod in het centrum. Het heeft ook gevolgen voor de omliggende buitenruimte. De parkeerplaats aan de Willibrordusweg verandert en de groenstrook aan de Holleweg wordt opnieuw ingericht. Foto: aangeleverde foto.

Online bijeenkomst bewoners Holleweg vanwege komst ALDI

Algemeen

HEILOO - Er komt een ALDI in winkelcentrum ’t Loo. Dat zorgt voor een divers winkelaanbod in het centrum. Het heeft ook gevolgen voor de omliggende buitenruimte. De parkeerplaats aan de Willibrordusweg verandert en de groenstrook aan de Holleweg wordt opnieuw ingericht.

Op 21 juni informeert de gemeente de bewoners van de Holleweg en gaan ze in gesprek tijdens een online bijeenkomst. Over de wensen voor de inrichting van de groenstrook en de parkeerplekken. De ontwikkeling van de ALDI maakt deel uit van de ‘verlevendiging’ van het centrum in Heiloo. 

Daar maakt de gemeente – samen met bewoners en ondernemers in het centrum - op dit moment een plan voor. Meer weten? https://www.heiloo.nl/plannen-en.../dorpscentrum-heiloo

Bron: Gemeente Heiloo 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant