Het team van Adviesgroep het Raadhuis: Daryl, Geert, Deirdre, Damon en Davy.
Het team van Adviesgroep het Raadhuis: Daryl, Geert, Deirdre, Damon en Davy. Foto: aangeleverd

Adviesgroep het Raadhuis Jouw persoonlijke adviseur, gewoon in de buurt

Algemeen Bedrijf Belicht

Adviesgroep het Raadhuis
Heerenweg 199A
1851 KP Heiloo
072- 5763075
www.adviesgroephetraadhuis.nl
info@adviesgroephetraadhuis.nl
FB: Adviesgroep het Raadhuis
INSTA: adviesgroephetraadhuis

Waar vind je nog een kantoor waar je al je financiële zaken kunt onderbrengen en te maken hebt met één aanspreekpunt? Waar vind je nog een bank waar je gewoon binnen kunt lopen? En waar vind je nog een financieel adviseur die jou gewoon bij naam kent? Maak kennis met Adviesgroep het Raadhuis, de persoonlijke adviseur waar u te allen tijde welkom bent met vragen over uw financiën, zowel op kantoor of telefonisch en zowel met als zonder afspraak.

Adviesgroep het Raadhuis is al meer dan twintig jaar een gevestigde naam in Heerhugowaard en op 1 mei opende het Raadhuis een tweede filiaal in het voormalige pand van De Schrijverij. Het jonge en ervaren team dat deels eerder in Heerhugowaard werkzaam was, heeft er zin in. ‘Hallo Heiloo’ staat dan ook gastvrij vermeld op de website. Het Raadhuis begon met een geweldige openingsactie waarbij zij ijsjes van de overbuurman weggaven. “Lokale betrokkenheid en samenwerking vinden wij heel belangrijk”, aldus Davy Barkey.

Twee generaties
Op zijn zestiende kwam hij werken bij zijn vader in Heerhugowaard als ‘chef kopieerapparaat’, vertelt hij glimlachend. Nadat hij alle facetten van het bedrijf doorliep, mag hij het bedrijf nu managen. Zijn vader Patrick, die hij ‘het cijferkanon’ noemt, stort zich het liefst 80 uur per week op financieel advies, zo vullen de twee generaties elkaar perfect aan. In het nieuwe kantoor, waarbij je als klant gewoon Heiloo binnenstapt dankzij de prachtige wandposter van landgoed Nijenburg, voelt hij zich helemaal thuis.

Wij staan én blijven gewoon in Heiloo
Adviesgroep het Raadhuis assisteert particulieren en bedrijven bij hypotheken en verzekeringen en u kunt uw bankzaken bij ze onderbrengen. Sinds kort bemiddelen zij als zelfstandig adviseur voor de RegioBank. De kernwaarden van de RegioBank zijn: persoonlijke betrokkenheid, lokaal sterk, ze doen graag een stapje extra voor de klant en uw filiaal is altijd dichtbij, in dit geval dus gevestigd in het hart van Heiloo. Het Raadhuis is niet over één nacht ijs gegaan toen zij besloten te gaan samenwerken met de RegioBank: “Drie jaar geleden bleek uit onderzoek dat de RegioBank een vervanging wordt voor alle bankkantoren die langzamerhand uit het straatbeeld verdwijnen”, zo legt Davy uit. “Waar andere grote banken centraliseren, staan én blijven wij midden in Heiloo, ook in de toekomst”, zo vult hij aan.

De Zilvervloot rekening mét rente én bonus
Een uniek product waarmee Adviesgroep het Raadhuis zich onderscheidt van anderen is de Zilvervloot rekening die u voor uw (klein)kind (0-18 jaar) kunt openen bij de RegioBank. De Zilvervloot rekening is een authentieke spaarrekening uit lang vervlogen tijden en werd vroeger vaak als geboortecadeau geopend. De RegioBank besloot de Zilvervloot weer in te voeren en uw (klein)kind krijgt zelfs nog rente op zijn Zilvervloot rekening; daarbij krijgen zij ieder spaarjaar een bonus van één procent (met een maximum van tien procent). U kunt via deze rekening € 600 per jaar sparen voor uw oogappel. Meer sparen kan ook: daarvoor heeft de RegioBank de ‘JongWijs Sparen’ voor de kinderen. Als u besluit een Zilvervloot- en JongWijs Sparen rekening te openen, krijgt u de eerste € 20 cadeau van Adviesgroep het Raadhuis.

Davy nodigt inwoners van Heiloo dan ook van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan zelfs op zaterdag of op afspraak in de avonduren. Want in welke situatie u ook zit: u wilt overstappen van bank, u gaat een woning kopen, u wilt verduurzamen, u gaat scheiden of u gaat met pensioen? Adviesgroep het Raadhuis ontzorgt en wijst u graag de weg!

Tekst: Margreeth Anema









Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant