Afbeelding
Foto: gemeente Heiloo

Ernstige verkeershinder Kerkelaan

Algemeen

HEILOO -  Van 14 juni t/m eind augustus werkt het kabel- en leidingbedrijf (Liander) op de Kerkelaan. Dit zorgt voor ernstige verkeershinder.

Vanaf het kruispunt Kerkelaan - Willibrordusweg tot aan de spoorwegovergang blijft slechts 1 weghelft open. Alleen eenrichtingsverkeer vanaf het kruispunt tot aan het spoor blijft mogelijk (oost naar west). Het eerste deel van de Kerkelaan vanaf Kennemerstraatweg blijft voor doorgaand verkeer in 2 richtingen toegankelijk.

Omleidingsroute
De omleidingsroute voor verkeer dat komt vanaf de westkant van het spoor loopt via De Dors - Ringweg - Zeeweg - Het Malevoort - Vennewatersweg - Kennemerstraatweg. Dit staat met borden aangegeven. Er is voor deze omleidingsroute gekozen om aanwonenden van de Stationsweg en de Heerenweg te ontzien. En ook vanwege overstekende schoolkinderen op de Stationsweg.

Fietsers en bromfietsers kunnen omrijden via de Westerweg en de Schuine Hondsbosschelaan. De fietsroute Westerweg (west) via de spooroverweg naar Westerweg (oost, Heilooërbos) of andersom, blijft mogelijk. 

De woningen aan de Kerkelaan en winkelcentrum ’t Loo blijven bereikbaar.

Werkzaamheden
De kabels en leidingen die de huizen en openbare verlichting van gas en stroom voorzien, worden verlegd en of vernieuwd. Dit gebeurt voor de start van de herinrichting van de Kerkelaan die in de 3e week van september begint.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coen Heijne, toezichthouder gemeentetelefoon: 06 588 241 04 e-mail: coenheijne@debuch.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant