Ga je ook heen vandaag?
Ga je ook heen vandaag? Foto: aangeleverde foto

De Schulp en Sociaal Team Egmond doen ‘Bakkie in de buurt’

Algemeen

EGMOND BINNEN - Op dinsdag 18 mei hebben Jeanine Beentjes van Dorpshuis De Schulp en Jacqueline Visser van Sociaal Team Egmond een ‘Bakkie in de buurt’ gedaan. De dames stonden tegenover De Deka en hebben tijdens dit ‘bakkie’ een aantal inwoners uit Egmond-Binnen gesproken. De gesprekken gingen over contact en ontmoeting en lokale activiteiten in coronatijd. Maar ook vervoersvoorzieningen zoals de scootmobiel, Maxmobiel en de duofiets kwamen ter sprake.

Ook al is nog niet alles mogelijk, De Schulp heeft plannen genoeg en langzaamaan kan er weer wat meer. Zo wordt er vandaag, op dinsdag 25 mei om 15.00 uur een leuke beweegactiviteit georganiseerd bij De Schulp buiten. Als er binnen weer meer mogelijk is, staan er al diverse activiteiten op de planning, zo vertelt Jeanine. “Zoals bijvoorbeeld de creatieve middag op maandag en de filmmiddag. Ook zijn we achter de schermen bezig met Plantenhuis De Schulp, voor het ruilen, verzorgen, doneren of adopteren van een plant. Binnenkort hoort u hier vast meer over,” aldus Jeanine.

De Schulp is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30 - 16.30 voor het ruilen van boeken en puzzels. Ook als u een (zorg)vraag heeft bent u van harte welkom! www.deschulp.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant