Het team van Salon 81.
Het team van Salon 81. Foto: Linda van Rozendaal

De mooiste moederdagcadeaus vind je bij Salon 81

Bedrijf belicht

Salon81
Stationsweg 81
1851 LJ Heiloo
072- 5824960
www.salon81.nl
info@salon81.nl
Fb/insta: Salon81

Bij Salon 81 vind je het mooiste cadeau voor Moederdag: diverse schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, acryl- en shellacbehandelingen in de kleuren van nu, happy feet behandelingen, een behandeling bij de browspecialiste en nog veel meer. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een cadeaubon. De tanningspray en mousse van het bekende merk Marc Inbane komen overigens met een fijne aanbieding: bij besteding van € 49,90 krijg je een L’Ocean-bag t.w.v. € 64,95 cadeau die is gemaakt van gerecycled plastic (deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt).

“Zodra we weer open konden groeiden we onverminderd door, vanzelfsprekend coronaproof”, aldus Eef Liefting, eigenaresse van Salon 81. Wekelijks voeren we ruim 130 behandelingen uit. De salon is altijd up-to-date en vernieuwend: “Daarom hebben we ook altijd nieuwe collega’s nodig: ervaren meiden die passen in ons team”, vertelt Eef. Als je interesse hebt dan mag je altijd een mail sturen of bellen.

Cadeaus om gelijk uit te pakken
Ook zijn er leuke cadeaus verkrijgbaar zoals de sieraden van MIAB (Message in a Bottle). De naam zegt het al: mooie gouden en zilveren sieraden in een glazen potje met een kurk erop. Heel persoonlijk maar ook heel betaalbaar. Denk ook eens aan de face roller van LookX of de schattige roze giftbox met een mascara en oogpotlood erin. Producten van bekende verzorgingsproducten voor huid, handen en gezicht van merken zoals SPA, CND en Janssen Cosmetics staan uitgestald in de prachtige zaak aan de Stationsweg. Loop gewoon eens binnen!

Een beautyparadijs met privacy
De niet zo opvallende entree aan de Stationsweg herbergt een walhalla voor dames die zichzelf eens goed willen laten verwennen. Je mond valt open als je binnenstapt: in dit 150m2 beautyparadijs vind je alles om jezelf of een ander te trakteren op een flinke metamorfose. Met vier nagelstylistes, twee zetels voor de Happy Feet behandeling, vier behandelkamers, de browbar en het gezellige loungegedeelte houden de negen professionele, maar vooral gezellige beautyspecialisten je de hele dag bezig. Maar een afspraak maken voor een van de behandelingen is natuurlijk ook mogelijk: alles kan bij Salon 81 zolang je met een fijn gevoel de deur uitgaat.

Duo- behandeling
Eén behandelkamer is gesplitst in tweeën: hier vinden de duo-behandelingen plaats. Moeder Ans en dochter Julia zijn net klaar en genieten van een kop kamillethee. Beiden zijn gestart met een uitgebreide gezichtsbehandeling. Ans koos voor de LED behandeling van LookX waarbij na reiniging en verzorging van het gezicht, er een masker met LED verlichting over je gezicht wordt geplaatst. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering. Vervolgens heeft Ans haar nagels laten doen en is Julia naar de browbar gegaan om haar wenkbrauwen te laten stylen en verven. Als toetje hebben zij beiden een behandeling laten doen met injectables door de meiden van de WOW Factory die één keer per maand aanwezig zijn. “Zeker in deze lastige tijd mag je jezelf best eens verwennen”, aldus Ans. Julia knikt instemmend: “We worden hier met open armen ontvangen en compleet in de watten gelegd. Heerlijk, deze we-time met mijn moeder.”

Kennismaken?
Alle bestaande én nieuwe klanten die in de maand mei een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling, ontvangen ter kennismaking een gratis upgrade van de 45 minutenbehandeling naar de 60 minutenbehandeling. Een LookX gezichtsbehandeling krijgt u dus tijdelijk ter kennismaking van € 70 voor slechts € 55. Wees welkom voor een rondleiding, een van onze behandelingen en héérlijke cappuccino.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant