Hun TV avontuur gaat verder. Vandaag zijn ze te zien om 20.30 op Nederland 1 met “Ik Vertrek, even weg.
Hun TV avontuur gaat verder. Vandaag zijn ze te zien om 20.30 op Nederland 1 met “Ik Vertrek, even weg. Foto: aangeleverde foto.

Familie Hammink weer in ‘Ik Vertrek’

Algemeen

HEILOO – Al op jonge leeftijd wist rijschoolhouder Martin Hammink, van rijschool M&L, dat hij ooit in Oostenrijk zou gaan wonen. Op 42-jarige leeftijd kwam dat gevoel in alle hevigheid terug en vertrok hij samen met zijn vrouw Linda en hun 4 kinderen naar het land van bergen en sneeuw. De eerste aflevering werd op 1 januari 2019 uitgezonden. Het is vanavond tijd voor de tweede aflevering. Hoe zal het met ze gaan? 

Martin: “Op 6-jarige leeftijd zei ik tijdens een vakantie in Oostenrijk tegen mijn ouders dat ik ooit in dit prachtige land zou gaan wonen. Wanneer, dat wist ik niet. Maar toen wij Alpenhotel Grieserhof te koop zagen staan wisten wij het zeker. Dit was onze kans. Ze kochten het enorme hotel met 21 kamers en 60 bedden in het Oostenrijkse Gries in Sellrain. 

‘Ik Vertrek deel 2’
Bekijk het avontuur van Martin, Linda en de kinderen in ‘Ik Vertrek’ op zaterdag 1 mei om 20.30 op Nederland 1 met “Ik Vertrek, even weg.”

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant