Krijg je ook gelijk zin om een duik te nemen?
Krijg je ook gelijk zin om een duik te nemen? Foto: Ilse Bloemendal

Het Baafje open op 6 mei

Algemeen

HEILOO - De verbouwingswerkzaamheden zitten er bijna op: donderdag 6 mei opent zwembad Het Baafje zijn deuren. In de ochtend vindt in besloten kring de officiële opening plaats. Vanaf 13.00 uur kan er gezwommen worden. 

Met een gloednieuwe entree, douche- en kleedruimtes, horecaruimte en terras is het zwembad er helemaal klaar voor. Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in Het Baafje anders dan normaal. Er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar iedereen zich voorlopig aan moeten houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. 

Reserveren
Op dit moment geldt dat het zwembad alleen open gaat voor het banenzwemmen en kan er slechts een maximum aantal bezoekers worden toegelaten. Daarom wordt er dit seizoen met een reserveringssysteem. Reserveren is verplicht voor iedereen, zowel voor abonnementhouders als bezoekers met een los kaartje. Klik hier voor meer informatie over het reserveren.

Abonnement verkoop
Staat u al te popelen om te zwemmen en bent u van plan om vaker dit seizoen langs te komen? Schaf dan hier uw abonnement aan! 

Pasjes omwisselen
Vanaf dit seizoen werken we met nieuwe ledenpasjes. Uw huidige pasje kunt u tijdens openingstijden bij de receptie in Het Baafje omruilen voor een nieuw pasje. Dit geldt voor iedereen die op dit moment een pasje heeft, dus zowel abonnementhouders als mensen met een meerbadenkaart.

De weersverwachting voor volgende week wordt steeds beter, zien we u binnenkort langskomen? Hopelijk tot snel in Zwembad Het Baafje! Kijk op de website voor meer informatie.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant