In 2020 kon het Zomerkamp niet doorgaan en werden er Zomerspelen georganiseerd, die natuurlijk ook leuk waren!
In 2020 kon het Zomerkamp niet doorgaan en werden er Zomerspelen georganiseerd, die natuurlijk ook leuk waren! Foto: archief Uitkijkpost

Aankondiging Zomerkamp Heiloo

Algemeen

HEILOO - Het duurt nog even, maar achter de schermen wordt er alweer hard gewerkt aan de voorbereiding van Zomerkamp Heiloo 2021. 

In de eerste week van de zomervakantie (12 t/m 16 juli) kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool weer genieten van een week vol leuke en sportieve activiteiten. Binnenkort wordt er via de Uitkijkpost, maar ook via de Facebookpagina’s van buurtsportcoaches Bart en Kim en jongerenwerkers Maarten en Ester meer informatie bekend gemaakt.

Leiding gezocht
Ben je tussen de 16 en 30 jaar, vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en ga je graag een uitdaging aan? Dan ben jij de perfecte kampleiding. Samen met je team zorg je ervoor dat zo’n 75 kinderen uit Heiloo een supertoffe week hebben, maar jij zelf natuurlijk ook. Het wordt een unieke ervaring die óók nog eens leuk op je cv staat!

Voor lunch en drinken wordt de hele week gezorgd en ’s avonds is er de mogelijkheid om met zijn allen te eten. Iedereen slaapt thuis. Uiteraard houden we rekening met alle geldende coronamaatregelen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan als leiding? Of heb je er een vraag over? Neem dan snel contact op met jongerenwerker Maarten via 06-15596978 of maarten@jongerenwerkheiloo.nl

Het Zomerkamp is een samenwerking tussen de buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, mede mogelijk gemaakt door Rotary Club Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant