PC Consultance: Multidisciplinair in ICT-dienstverlening voor thuis en op de zaak

Bedrijf belicht

PC Consultance
Multidisciplinair in ICT-dienstverlening voor thuis en op de zaak
Kennemerstraatweg 464, 2.43
1851 NG HEILOO
Tel. 088 – 55 22 770
info@pcc.nl
www.pcc.nl

In 1999 begint Johan (40) vanuit huis met het op maat maken van computers en de verkoop van pc’s en andere hardware. De hobby begint echter in korte tijd op werk te lijken. Johan richt in 2003 PC Consultance op en na verloop van tijd neemt het bedrijf zijn intrek in het Willibrordus Business Centrum aan de Kennemerstraatweg in Heiloo. Tot op de dag van vandaag helpen Johan en zijn collega’s bij vele soorten ICT-problemen en vraagstukken waarbij ze oplossingen op maat creëren voor de lange termijn.

Particulier en zakelijk
Multidisciplinair in ICT-dienstverlening. Deze term dekt de lading van alle werkzaamheden die PC Consultance kan uitvoeren. Johan: “Voor particulieren leveren wij alles wat te maken heeft met automatisering in en rond het huis. Dit kan zijn: mobiele telefonie of het onderhouden en repareren van Apple-producten. Men weet ons ook te vinden voor de meest uitleenlopende zaken zoals domoticasystemen. Denk hierbij aan het met een app bedienen van je verlichting en gordijnen of bijvoorbeeld draadloze Sonos® speakers perfect instellen en kalibreren. We komen graag bij de mensen aan huis, ook is de klant ‘op afspraak’ van harte welkom op ons kantoor. De koffie staat klaar.”

Ook bedrijven zijn bij PC Consultance aan het juiste adres voor nagenoeg al hun ICT-wensen. “Kleinzakelijke- en mkb-bedrijven vinden in ons de meest complete ICT-partner. Wij bieden een ‘one-stop-shopping’ principe, waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Zo kan een ondernemer dus doen waar hij goed in is en zorgen wij dat het ICT-technisch allemaal werkt. Denk hierbij aan pc’s of Apple computers onderhouden, webhosting en e-mailhosting leveren of het inrichten en leveren van Office 365 / Google-clouddiensten. Daarnaast registreren wij domeinnamen en leveren wij professionele internet- en wifi-oplossingen. Ook voor clouddiensten en backup-oplossingen zijn klanten bij ons aan het juiste adres.”

Sinds anderhalf jaar levert PC Consultance ook simkaarten en mobiele abonnementen. “Geheel coronaproof heeft de klant diezelfde werkdag het hele traject met ons doorlopen en kan deze zorgeloos bellen”, vertelt Johan. ”Wij geven objectief advies, zowel bij het verlengen als bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Tevens kunnen klanten een nieuw mobiel toestel bij ons aanschaffen, deze is vaak binnen enkele werkdagen geleverd.”

Niets is onmogelijk
PC Consultance kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring. Johan: “Wij zijn Microsoft Silver Partner® en Apple Reseller® en leveren de beste kwaliteit producten naar ieders wens en budget. We zijn trots dat we mensen zo breed kunnen helpen. Wij kijken niet naar beperkingen, maar liever naar alle mogelijkheden die er zijn of gecreëerd kunnen worden. Hiermee willen wij de klant de beste service en meest complete dienstverlening bieden.”

U kunt via de website of telefonisch een afspraak maken. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.30 bereikbaar en op afspraak ook ’s avonds beschikbaar.

Tekst: Dirk Kaan

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant