Afbeelding
Foto: Pixabay

Herinnering: raadsinformatieavond inbreilocaties Heiloo

Algemeen

HEILOO - Het college van Heiloo gaat maandagavond 12 april graag in gesprek met inwoners en raadsleden over het ‘vlekkenplan’ met mogelijke inbreilocaties in Heiloo. 

De druk op de woningmarkt in de gemeente Heiloo is groot. Met de vaststelling van het bestemmingsplan Zandzoom in maart 2020 en de uitvoering van Zuiderloo zijn er geen grootschalige nieuwbouwlocaties in Heiloo meer voor handen. Om meer betaalbare woningen te kunnen realiseren wordt meer en meer gekeken naar inbreilocaties. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld de herontwikkeling van leegstaande gebouwen.

De gemeente Heiloo hecht veel waarde aan voldoende betaalbare woningen, zowel in de koop- als huursector. In het coalitiedocument Heiloo 20211-2022 ‘Bouwen aan Heiloo’ staat dat het college een overzicht opstelt met een eerste uitwerking van het ‘vlekkenplan’ met mogelijke inbreilocaties.

Meepraten?
Kennemer Wonen geeft tijdens deze digitale bijeenkomst een presentatie over de ontwikkelingen rond sociale huurwoningen en Leygraaf Makelaars geeft een toelichting op de koopwoningmarkt. Er is voldoende ruimte voor vragen en discussie. Inwoners die graag deze bijeenkomst willen bijwonen, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar de griffie (griffie@heiloo.nl). De raadsinformatiemarkt is van 20.30 tot uiterlijk 22.00 uur.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant