Primera Het Hoekstuk weer open
Primera Het Hoekstuk weer open Foto: aangeleverde foto.

Primera Het Hoekstuk weer open

Algemeen

HEILOO - Goed nieuws, Primera Het Hoekstuk is weer open. Helaas trof Corona het gezin, dus de winkel was genoodzaakt om zijn deuren te sluiten. Inmiddels gaat het weer een stukje beter met Ingrid en kan heel Heiloo en omstreken weer terecht bij de Primera.

“Wat is het toch fijn als de winkel weer open is! Niets leuker dan echt contact met onze klanten,” vertelt Hans enthousiast. “Met Ingrid gaat het gelukkig elke dag een stapje beter, maar herstel zal nog een lange weg zijn. Ik wil iedereen bedanken voor alle belangstelling, lieve berichtjes en kaartjes die wij in de afgelopen periode hebben ontvangen!” 

Want de Primera, Hans, Ingrid en Jasper werden enorm gemist door heel Heiloo en omstreken. Bij de omliggende winkels werd dan ook dagelijks gevraagd waarom de Primera dicht was en hoe het met het gezin ging. Mensen wilden ze bellen, berichtjes sturen of langsgaan. De Etos in het Hoekstuk bedacht hier een oplossing voor: mensen konden bij hen kaartjes afleveren. Zij brachten deze kaartjes uiteindelijk naar het gezin. Ook door de Lidl werden zij verrast met een enorme doos vol fruit. “Zo ontzettend lief, wij zijn hier zo dankbaar voor. Dit allemaal heeft ons zo goed gedaan.”

Met Ingrid gaat het gelukkig elke dag een stapje beter, maar herstel zal nog een lange weg zijn. Momenteel staan Hans en Jasper met een glimlach weer in de winkel om iedereen weer te verwelkomen. Klanten zijn ontzettend blij. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant