Jessica Zwart, initiatiefnemer van Hospice Egmond, toont de nieuwe poster om meer Vrienden te werven.
Jessica Zwart, initiatiefnemer van Hospice Egmond, toont de nieuwe poster om meer Vrienden te werven. Foto: Mark Broersen

Hospice Egmond zoekt Vrienden, Matties, Gabbers, Kornuiten etc.

Algemeen

EGMOND AAN ZEE - Hospice Egmond opende op 15 februari haar deuren. Het bijna thuis-huis is een prachtige plek geworden om de laatste kostbare tijd in door te brengen. Mede dankzij vele sponsors en lokale vaklieden staat er iets om echt trots op te zijn.

Het hospice wordt gerund door een klein leger van enthousiaste vrijwilligers die dag en nacht klaar staan voor de gasten. Naast deze vrijwilligers zoekt het hospice nu ook Vrienden voor de Vriendenkring. Deze Vrienden kunnen van alle leeftijden zijn. Dus wie liever een mattie van wil zijn: ook goed. Men zoekt in ieder geval mensen die op een meer structurele manier willen helpen.

Voor €15 per jaar kan men als lid de Vriendenkring steunen. Leden worden 1x per jaar uitgenodigd voor een interessante Vriendenlezing waar men ook andere vrienden ontmoeten. Daarnaast ontvangen Vrienden de nieuwsbrief van het hospice. De bijdragen van de Vrienden worden besteed aan het realiseren van laatste wensen van de gasten van ons hospice en het ondersteunen van de vrijwilligers in hun werkzaamheden. Dus wie zijn hart laat spreken kan zich vandaag nog inschrijven als Vriend, Mattie, Gabber, Kornuit of Maatje.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant